< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1069909374191099&ev=PageView&noscript=1" />

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-en AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-pt AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-th AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-es AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-fr AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-ko AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-ja AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-tw AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-it AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-de AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

  • Schoonmaak Oplossingen

5 redenen waarom u deze winter van een autonome schoonmaakrobot zult houden!

22 november 2022

Als uw bedrijf zich in een bijzonder koud of besneeuwd deel van het land bevindt, weet u waarschijnlijk al hoe het koudere weer uw bedrijf kan beïnvloeden.

Een besneeuwde winter brengt veel uitdagingen met zich mee:

- Een hoger ziekte- en verzuimpercentage onder het personeel.

- Gesmolten sneeuw gebracht door klanten, wat resulteert in natte, vuile en gladde vloeren.

- Verhoogde hygiëne-eisen door uitbraken van verkoudheid en griep, enz.

In dit artikel zullen we zien hoe servicerobots de negatieve gevolgen van het koude weer kunnen verzachten, de gastvrijheidservaring kunnen verbeteren en er tenslotte voor kunnen zorgen dat u deze winter verliefd op ze wordt!

1. Schone en droge vloeren gedurende de hele dag!

Als het sneeuwt, komt een deel van die sneeuw in uw bedrijf terecht, hoe goed u uw looppaden en parkeerplaatsen ook schoonmaakt. Gesmolten sneeuwwater leidt niet alleen tot vuilvlekken, maar creëert ook een gevaarlijke omgeving voor uw personeel en klanten die kunnen uitglijden en vallen.

Roboticaleiders zoals Scrubber 50 of Phantas schrobben autonoom met een uitstekende wateropvang, waardoor de vloer schoon en droog blijft. Deze robots kunnen ook automatisch terugkeren naar het oplaadstation om zichzelf op te laden wanneer de batterij bijna leeg is en automatisch hun vorige taak hervatten wanneer het opladen voltooid is.

 

Maar wat als u een klein restaurant met smalle en dynamische indelingen?

 

Je hebt geluk, want dit jaar (2022) zijn er commerciële schoonmaakoplossingen uitgebracht speciaal voor dat soort gevallen. Eén daarvan is Phantas! Deze kleine, maar uiterst slimme en efficiënte robot is ontworpen voor dynamische lay-outs die een sterke passeerbaarheid en nul-afstandsreiniging vereisen.

 

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af Wat is schoonmaken op afstand?

 

Ondersteund door de zijborstel en zeer nauwkeurige sensoren, Phantas kan hij langs de randen 0cm-dicht reinigen waardoor deze grondige reiniger gemakkelijk toegang heeft tot krappe plekken en een maximale reinigingsdekking garandeert.

Om uw vloeren schoon en droog te houden, kiest u gewoon een geschikt schoonmaakmiddel op basis van de grootte en het type van uw vestiging, en vergeet gesmolten sneeuw, vieze vlekken en verstuikte enkels! 🙂

2. Maak schoon wanneer en waar het nodig is!

Moe van het dweilen van gesmolten sneeuw bij de doorgang van de deur naar de toonbank? Laat uw robot dit gebied verzorgen.

De huidige commerciële schoonmaakrobots zijn slimmer dan u denkt!

Stel hem gewoon in om in het "uitdagende" gebied te patrouilleren en hij zal automatisch scannen of er vlekken te reinigen zijn! Maar hoe kan de robot een vlek identificeren? Omdat hij gebruik maakt van algoritmen op basis van diep leren, die zijn getraind met miljoenen foto's uit de echte wereld. Dus tenzij je vlekken hebt van de Xenomorph vs. Predator strijd, zal een autonome schoonmaakrobot in staat zijn om ze te identificeren en op te ruimen!

3. Verlicht het tekort aan arbeidskrachten en het ziekteverzuim!

Volgens Statista[1] loopt het snoekseizoen van gezondheidsgerelateerd verzuim onder Amerikaanse werknemers van 22 tot 45 jaar door december en januari. Personeelstekort tijdens deze maanden kan een ernstig probleem zijn, vooral wanneer de verkoudheid en griep uitbraken.

Gelukkig kunnen tegenwoordig steeds meer taken volledig worden gedelegeerd aan dienstrobots die minimale menselijke tussenkomst vereisen. Robotvloerenreinigers zoals Scrubber 50 of Phantas kunnen uw vloeren verzorgen door te stofzuigen, vegen, dweilen en schrobben zo vaak als nodig is gedurende de dag.

Aan de andere kant kan uw personeel bij leveringstaken worden ondersteund door een robotoplossing zoals Delivery X1 Pro. Moeiteloos door gangpaden tot 65 cm en ondersteund door uiterst nauwkeurige sensoren is dit model ideaal voor de autonome levering van voedsel, drank en andere lading in statische en dynamische lay-outs. Perfect geschikt voor de horeca is deze robot uitgerust met "smart trays" die kunnen detecteren of de klant de geleverde bestelling heeft opgehaald en doorgaan met het bedienen van de rest van de klanten.

Voorzie uw restaurant of hotellobby van deze robotoplossingen en verlos uw bedrijf deze winter van een tekort aan arbeidskrachten en ziekteverzuim!

4. Bestrijd COVID-"20XX" autonoom!

Het lijkt erop dat we nu een tijd tegemoet gaan waarin epidemieën nooit eindigen, maar elkaar vervangen, en we moeten ons daaraan aanpassen. Het is goed dat de robotica-industrie snel groeit en al oplossingen biedt om de schoonmaak van faciliteiten opnieuw te definiëren!

Uitgerust met diffusorsets voeren de huidige serviceoplossingen autonoom ultrasone desinfectie uit. Desinfectierobots verstuiven druppels van 1-10 micron met vloeistoffen zoals onderchlorigzuur (een zwak zuur dat ontstaat wanneer chloor oplost in water) of QAC (oppervlakteactieve stoffen die vaak als desinfectiemiddel worden gebruikt). Dergelijke chemicaliën hebben sterke antimicrobiële eigenschappen en doden bacteriën, virussen en schimmels.

Door autonome desinfectie in uw bedrijf toe te passen om de overdracht van bacteriële ziekteverwekkers te elimineren, kunt u uw huidige hygiënesituatie aanzienlijk verbeteren en voorkomen dat uw klanten en personeel ziek worden!

5. Geld kan geen liefde kopen, maar het verbetert je onderhandelingspositie!

Dit principe geldt ook voor autonome schoonmaakrobots! Als u na alle bovenstaande redenen nog steeds sceptisch bent over het inzetten van een robotoplossing in uw bedrijf, laten we het dan eens hebben over het rendement van investeringen!

Als ondernemer begrijpt u waarschijnlijk dat de schoonmaakkosten niet alleen een samenvatting zijn van de werkuren die aan uw personeel worden betaald.

Daarnaast moet u ook de belastingen berekenen die voor elke werknemer moeten worden betaald, vakanties, ziekteverlof, HR-werkuren, rekeningen van nutsbedrijven, inventariskosten, enz.

Aan de andere kant kunt u met de huidige servicerobots besparen op arbeidskosten en de personeelsproblemen beperken, omdat ze een minimale menselijke tussenkomst vereisen. Daarnaast stellen geavanceerde reinigingsmodi zoals Auto Spot Cleaning robots in staat om de netheid van de nabije ruimte te scannen en autonoom spotreiniging uit te voeren waar afval of vlekken worden gedetecteerd. Door alleen te reinigen waar dat nodig is, zorgen de huidige robots voor een 4X efficiëntie verbetering en verminderen ze het water- en energieverbruik aanzienlijk!

Door de menselijke arbeidskosten te beperken en de energierekening te verlagen, bieden de huidige servicerobots besparingen die kunnen oplopen tot 80% per jaar!

 

Is dat niet genoeg om verliefd te worden? 😉

 

P.s:

Ondanks alle uitdagingen die we in dit artikel hebben besproken, brengt de winter ook zijn unieke sfeer van feestelijkheid en sneeuwval gezelligheid. Als uw bedrijf volledig is voorbereid op het seizoen, wordt elke winter een prachtige tijd voor u en uw klanten!

 

Om de juiste autonome oplossing voor uw faciliteit te kiezen, vult u onze contactformulieren onze expert zal binnenkort contact met u opnemen!

 

 

Referentie

[1]https://www.statista.com/statistics/1260493/health-related-workplace-absenteeism-full-time-us-workers-by-age/