< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1069909374191099&ev=PageView&noscript=1" />

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-en AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-pt AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-th AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-es AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-fr AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-ko AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-ja AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-tw AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-it AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-de AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

  • Hoogtepunten van het product

Autonome schoonmaakrobots zijn slimmer geworden

De slimste autonome schoonmaakrobot in de industrie - Gausium Scrubber 50 Pro.

14 juni 2022

Huidige Gausium autonome schoonmaakrobot Scrubber 50 in een luchthaven

Het gebruik van robotica en kunstmatige intelligentie in uw bedrijf heeft vele voordelen. Het afgelopen decennium is er voortdurend gewerkt aan het verbeteren van de schoonmaakprestaties door middel van autonome schoonmaak. In een paar woorden zouden we kunnen zeggen dat AI de weg naar meer persoonlijkheid en toegankelijkheid heeft afgelegd, waar Facility Managers elke dag van profiteren door een kernonderdeel van deze revolutie te zijn.

Tegenwoordig kunnen schoonmaakrobots werken in omstandigheden die niet geschikt zijn voor werknemers. Zo kunnen robots bijvoorbeeld letsel of nadelige gevolgen voor de gezondheid van menselijke werknemers helpen voorkomen. Autonome robots zijn nauwkeuriger en efficiënter dan mensen en worden nooit moe. Ze kunnen worden geprogrammeerd om de meest effectieve manier te vinden om een oppervlak schoon te maken en zich bij alle taken consequent te gedragen.

Gausium Scrubber 50 Pro - de slimste autonome schoonmaakrobot in de industrie

 

Gausium Scrubber 50 Pro vermindert de afhankelijkheid van uw lokale team in vergelijking met die teach-and-repeat methodes. Eenmaal ingezet, brengt het de hele ruimte in kaart en maakt het een volledig aanpasbaar schoonmaakplan. Vanaf dat moment creëert het dynamisch reinigingstrajecten met behulp van geavanceerde AI om de reinigingsproductiviteit te maximaliseren. Ter vergelijking: de meeste schrobmachines op de markt werken volgens de teach-and-repeat principes. De route die uw team heeft afgelegd is het enige wat ze onthouden. Wanneer de lay-out van het gebouw verandert, raken ze gemakkelijk de weg kwijt.

Je wilt geen ontelbare waarschuwingen als hij vastloopt. U hebt een goed uitgeruste schrobmachine nodig die zorgt voor veiligheid in alle opzichten, een schrobmachine die zelf kan denken - een schrobmachine die zo weinig mogelijk menselijk toezicht en interventie nodig heeft.

De Scrubber 50 Pro is precies wat u nodig hebt. Hij gebruikt een multi-sensorfusie om statische en dynamische obstakels uit alle richtingen automatisch en in real-time te ontwijken, zodat de bestuurder niet voortdurend een oogje in het zeil hoeft te houden.

 

Auto Spot Cleaning - gaat stoutmoedig verder waar geen enkele andere schoonmaakrobot ooit is gegaan 

GausiumDe geavanceerde AI-navigatiemotor op basis van diep-lerende algoritmen maakt een continue werking mogelijk, zelfs in dynamische en uitdagende omgevingen.

Scrubber 50 Pro met zijn Auto Spot Cleaning-modus, zorgt voor een efficiëntieverbetering tot 4X door het autonoom uitvoeren van spot cleaning waar afval of vlekken worden gedetecteerd. Een technologie die nog nooit eerder is vertoond in de schoonmaakbranche. Het zorgt voor een ongelooflijk efficiënte reiniging en reduceert tegelijkertijd het energieverbruik.

De ultieme belofte voor onze AI is te voorspellen wat u wilt voordat u het zelfs maar vraagt, met als doel de slimste autonome schoonmaakrobots op de markt te ontwikkelen. Scrubber 50 Pro is het echte bewijs dat autonome schoonmaakrobots net slimmer zijn geworden.

 

Zullen autonome schoonmaakrobots op de lange termijn slimmer worden?

Het antwoord is JA. Het gebruik van robots zal de commerciële schoonmaakindustrie veranderen. Robots kunnen industriële ruimten nu veel efficiënter schoonmaken dan vroeger. Maarop de lange termijn, autonome schoonmaakrobots naar verwachting gemakkelijk bewegen tussen verdiepingen of met andere robots communiceren wanneer dat nodig is.

 

Deze technologie kan worden gebruikt in vele sectoren, waaronder de detailhandel, ziekenhuizen, magazijnen en fabrieken. In de toekomst zullen robots nog meer inbrengen, waaronder interactie met big data. Efficiëntie meten zal de norm zijn.

 

Autonome schoonmaakrobots kunnen ons nu vertellen hoe lang het duurt om een gebied schoon te maken en welke weg het meest efficiënt is. Met deze informatie kunnen we de schoonmaakroutes aanpassen en een positief verschil maken. Gausium's autonome robots worden alleen maar slimmer en zullen nu in staat zijn om te bepalen hoe we het beste uit elke omgeving kunnen halen.

 

Als u meer wilt weten over Gausium's autonome robots, klik dan hier. Wilt u verder praten over Scrubber 50 Pro? Neem dan contact met ons op.