< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1069909374191099&ev=PageView&noscript=1" />

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-en AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-pt AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-th AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-es AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-fr AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-ko AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-ja AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-tw AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-it AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-de AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

  • Hoogtepunten van het product

Beste vloerwassers op de markt

17 februari 2023

De juiste schrobmachine voor uw bedrijf kiezen

Als onderdeel van de inspanningen om de aanhoudende arbeidsproblemen te overwinnen en meer efficiëntwenden ondernemers zich in toenemende mate tot robotvloerschrobmachines voor hun reguliere schoonmaakbehoeften. De resultaten spreken voor zich; AI kan hen helpen een geheel nieuwe standaard van schoonmaken te zetten, en dan hebben we het niet alleen over reguliere schoonmaak, maar over dieptereiniging waar een bedrijf meestal behoefte aan heeft.

De meest opwindende ontwikkeling in robotvloerschrobben is de innovatie die de robots in staat stelt hun routes uit te stippelen en gegevens te gebruiken die zijn verzameld tijdens hun schoonmaakwerkzaamheden om hun productiviteit verder te optimaliseren, dit betekent dat robots uw vloeren veel sneller en efficiënter kunnen schoonmaken dan handmatig schrobben. Tegelijkertijd zijn de beste robotvloerschrobbers uitgerust met geavanceerde reinigingstechnologieën en sensoren die hen in staat stellen vuil, stof en andere deeltjes te detecteren die handmatig schrobben niet kan. Bovendien zijn deze indrukwekkende apparaten uitgerust met een reeks functies zoals planning, afstandsbediening en zelfs spraakopdrachten.

Hoewel robotvloerschrobbers de duurste optie op de markt kunnen zijn, bieden ze gemak en superieure resultaten als het gaat om het snel en efficiënt reinigen van vloeren. En omdat ze op batterijen werken, hebben ze geen bedrading of leidingen nodig - alleen een laadstation - en kunnen ze worden bediend via een app op uw telefoon of tablet.

Wat is de juiste schrobmachine voor uw bedrijf?

Voordat u een beslissing neemt, is het belangrijk om een paar cruciale factoren in overweging te nemen bij het selecteren van de juiste vloerschrobmachine voor uw bedrijf. Ten eerste moet u nadenken over de grootte van het te behandelen oppervlak. Sommige schrobmachines zijn beter geschikt voor grote oppervlakken, terwijl andere beter zijn voor kleinere ruimtes. Daarnaast moet u rekening houden met het type vloer dat u in uw bedrijf heeft.

Om beter tegemoet te komen aan de specifieke wensen en behoeften van elke bedrijfseigenaar, bieden wij een breed spectrum van autonome schrobmachines, hier tonen wij u een vergelijkend overzicht van onze drie beschikbare schrobmachines en hun unieke kenmerken en toepassingen:

Phantas 

verdichte robot vloerschrobmachine - Gausium PhantasDe kleinste Gausium schoonmaakrobot is Phantas, ideaal voor het schoonmaken van kleine tot middelgrote binnenruimtes. De schoonmaakbranche is gerevolutioneerd met de introductie van de kleinste robot voor commerciële reiniging. Deze compacte en efficiënte kleine robotvloerschrobber zal de manier veranderen waarop wij onze commerciële ruimtes schoonmaken, waardoor het schoonmaakproces veel gemakkelijker en sneller verloopt. Het compacte ontwerp van phantas maakt hem ideaal voor schoonmaken in krappe ruimtes en het is ook ongelooflijk licht, waardoor het gemakkelijk te vervoeren en op te bergen is. Dit maakt het een ideale oplossing voor faciliteiten met beperkte opslagruimte.

In het algemeen kan deze schrobmachine kan faciliteiten reinigen van 400 tot 700/h en looptijd 5 uur gemiddeld. Phantas kan werkplekken, winkels, gezondheidszorg enhoreca aanpakken.

Scrubber 50 Pro

Beste vloerschrobber - Gausium Scrubber 50  schoonmaakrobot

Scrubber 50 pro vertrouwt op zijn vermogen om grote oppervlakken efficiënt te reinigen. Deze Robotic Floor Scrubber is uitgerust met krachtige motoren en borstels die zijn ontworpen om vuil, puin en viezigheid snel en effectief van de vloer te verwijderen. Dit betekent dat een faciliteit sneller kan worden gereinigd, waardoor tijd vrijkomt voor andere taken.

Onze Bestseller Scrubber 50 Pro is ontworpen om ruimtes te reinigen rond 1,800 m²/u en looptijd 3-8 uur gemiddeld en is het meest waarschijnlijk Ibestemd voor commercieel gebruik, bijvoorbeeld in hotels, scholen, ziekenhuizen, fabrieken, winkelcentra, kleine en middelgrote markten, kantoren en verhuurbedrijven, paviljoens.

Scrubber 75

grote ruimte robot vloerschrobber - gausium scrubber 75Onze Industriële robotvloer Scrubber 75 is de grootste en krachtigste schrobmachine die Gausium aanbiedt. Ontworpen om ruimtes te reinigen rond ,3,000 m²/h en looptijd 4-6 gemiddelde uren. Scrubber 75 werkt het best in grote open ruimtes zoals Parkeerplaatsen, luchthavensstations, winkelcentra, supermarkten, Productiefaciliteitenen Logistieke magazijnen.

Het belangrijkste voordeel van deze industriële robotschrobmachine is de automatisering. Deze machine kan 24/7, 365 dagen per jaar werken, zonder pauze te nemen of zich ziek te melden. Hij kan grote oppervlakken schoonmaken in een fractie van de tijd die een mens nodig heeft om hetzelfde werk te doen, en hij doet het met een opmerkelijke efficiëntie en consistentie.

Uitgerust met onze SLAM technologie, zijn alle van Gausium's schrobmachines ontworpen en getest om te werken in complexe, real-world omgevingen, terwijl het veilig vermijden van mensen en obstakels. We hebben de meest volledige productlijn van robotvloerschrobbers die de markt ooit heeft gezien.

 

Vergeet niet dat de keuze voor robotvloerschrobmachines een goede manier is voor uw bedrijf om te besparen op arbeidskosten, aangezien de schoonmaaktaken door robots kunnen worden uitgevoerd met een minimale behoefte aan menselijk toezicht. Bovendien kan het automatiseren van vloerwassers en andere schoonmaaktaken met robots bedrijven in staat stellen hun arbeidskosten te verlagen door de noodzaak van handmatige arbeid te verminderen. Dus als u op zoek bent naar betere schoonmaaksnelheden, het consequent bijhouden van prestaties en het verbeteren van de klanttevredenheid kunnen robotvloerschrobbers het juiste antwoord zijn!

 

Over Gausium

Gausium werd in 2013 opgericht door Edward Cheng vanuit een passie voor autonoom rijden. Het begon als leverancier van SLAM-oplossingen (simultane lokalisatie en mapping) en geïntegreerde robotica-software. Vandaag de dag is Gausium uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf van AI-gestuurde autonome schoonmaak- en servicerobots met meer dan 4.000 succesvolle implementaties in 50 landen en regio's. Momenteel omvatten de producten en diensten van Gausiumcommerciële vloerreinigingsrobots, robots voor bezorging binnenshuis en aanvullende accessoires zoals dockingstations, een cloudplatform en applicatiesoftware.