< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1069909374191099&ev=PageView&noscript=1" />

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-en AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-es AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-fr AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-ko AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-ja AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-zh AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-tw AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-it AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

WordPress database fout: [Onbekende kolom 'weglot' in 'where clause']
SELECT `meta_key` AS `key`, `meta_value` AS `value` FROM `ga_postmeta` WHERE `post_id` = weglot-4449-de AND ( `meta_key` = "_en_item_image" OR `meta_key` = "_en_item_image_hover" )

  • Meningen van deskundigen

Maak kennis met de superheld voor facilitair onderhoud - Commerciële vloerreiniging

28 juni 2023

Stelt u zich eens voor dat u een winkel of kantoor binnenloopt, waar u graag een kijkje wilt nemen of zaken wilt doen, maar dat u wordt begroet door vuile, versleten vloeren. Dat is meteen een afknapper die een blijvende negatieve indruk kan achterlaten. In de zakenwereld is uiterlijk belangrijk en dat is waar commerciële vloerreiniging de onbezongen held wordt. Laten we eens kijken naar de transformerende kracht van schone vloeren en de vitale rol die ze spelen bij het creëren van veilige, uitnodigende ruimtes.

Schoonmaken van commerciële vloeren is het onderhoud van vloeren in commerciële omgevingen zoals kantoren, restaurants en magazijnen. Bij dit proces worden vuil, puin en vlekken van de vloeren verwijderd zodat ze er schoon, veilig en uitnodigend blijven uitzien.

Laten we een aantal voordelen van het schoonhouden van commerciële vloeren op een rijtje zetten.

  1. Veiligheid: Niemand wil uitglijden en vallen op een vuile vloer. Regelmatig schoonmaken helpt bij het verwijderen van gevaren zoals vuil en gemorste vloeistoffen en creëert een veiligere omgeving voor werknemers en klanten.
  2. Hygiëne: Vloeren kunnen onderdak bieden aan bacteriën, ziektekiemen en ander ongedierte dat ziekten kan veroorzaken. Schoonmaken helpt het risico op infecties te verminderen en bevordert een gezondere werkplek.
  3. Esthetiek: Laten we eerlijk zijn - schone vloeren zien er gewoon beter uit. Een schone, goed onderhouden vloer kan het uiterlijk van een commerciële ruimte verbeteren en een positieve indruk maken op klanten.
  4. Duurzaamheid: Regelmatig reinigen en onderhouden kan de levensduur van commerciële vloeren verlengen, waardoor je op de lange termijn geld bespaart.

Maar commerciële vloerreiniging is misschien niet het meest glamoureuze werk, maar het is een essentieel onderdeel van het schoon en gezond houden van kantoren, winkels en zorginstellingen. Commerciële schoonmaakdiensten gaan verder dan alleen zorgen dat alles er mooi uitziet. Ze gebruiken desinfectieprotocollen om de verspreiding van ziekten te voorkomen en een veilige omgeving voor iedereen te garanderen.

Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk en regelmatige desinfectie. Het echte doel is het bereiken van effectiviteit na de schoonmaak, wat betekent dat de vloeren vrij zijn van verontreinigingen en gevaren. Commerciële schoonmaakdiensten gebruiken hun expertise, geavanceerde apparatuur en efficiënte technieken om vuil, viezigheid en mogelijk schadelijke stoffen aan te pakken. Het draait allemaal om het creëren van een veilige en aangename ruimte die de algehele ervaring voor werknemers, klanten en bezoekers verbetert.

In een notendop doen commerciële schoonmaakdiensten meer dan alleen schoonmaken en desinfecteren. Ze werken hard om ervoor te zorgen dat vloeren vrij zijn van schadelijke stoffen, waardoor de omgeving gezonder en veiliger wordt voor iedereen. Dus als je de volgende keer die commerciële schoonmakers hun ding ziet doen, geef ze dan een beetje waardering voor het feit dat ze alles spik en span houden!

Hoe bereik je effectiviteit na het reinigen?

Om ervoor te zorgen dat die vloeren schoon en vrij van verontreinigingen blijven, is het belangrijk dat je na de schoonmaakbeurt effectief te werk gaat. Hier zijn enkele tips om je te helpen die superheld-schoonmaak te bereiken:

  1. Gebruik de juiste apparatuur: Probeer je vloeren niet schoon te maken met een tandenborstel - investeer in de juiste apparatuur voor de klus.
  2. Volg de instructies: Zorg ervoor dat je schoonmaakproducten op de juiste manier gebruikt en de aanbevelingen van de fabrikant opvolgt.
  3. Besteed aandacht aan details: Vergeet de moeilijk bereikbare hoekjes of onder meubels niet. Vuil en afval kunnen zich daar ook ophopen!
  4. Wees consequent: Regelmatig schoonmaken en onderhoud zijn essentieel om vloeren

De ISSA-standaard voor het meten van de effectiviteit van schoonmaken in institutionele en commerciële gebouwen

Ook bekend als de Clean Standard, definieert een reeks meetgegevens en procedures voor het evalueren van de effectiviteit van schoonmaken, waaronder effectiviteit van vuilverwijdering, uiterlijk van oppervlakken, kwaliteit van de binnenlucht en gezondheid en veiligheid. Deze meetgegevens zorgen ervoor dat schoonmaakprogramma's de gewenste resultaten behalen en identificeren gebieden waar de schoonmaak kan worden verbeterd. Door de Clean Standard te gebruiken om de effectiviteit van schoonmaken te meten, kunnen facilitair managers ervoor zorgen dat hun schoonmaakprogramma's de gewenste resultaten behalen. Ze kunnen gebieden identificeren waar de schoonmaak kan worden verbeterd en waar nodig aanpassingen maken aan schoonmaakpraktijken, -apparatuur en -producten.

De ISSA Clean Standard is een waardevol hulpmiddel voor het onderhouden van veilige, hygiënische en aantrekkelijke vloeren in commerciële en institutionele faciliteiten, en het is slechts een van de vele hulpmiddelen die superhelden op het gebied van commerciële vloerreiniging gebruiken om vloeren er op hun best uit te laten zien.

Over automatische schrobmachines

Autonome Scrubber 50 reiniging op vervoersknooppunten

Door het minimaliseren van menselijke fouten zorgen commerciële robot schrobmachines bovendien voor een betrouwbare en efficiënte reiniging, waardoor de algehele netheid en hygiëne van de faciliteit verbetert.

"Als gevolg hiervan verhoogt het opnemen van commerciële robotschrobbers in schoonmaakroutines de effectiviteit van commerciële schoonmaakdiensten, wat zorgt voor een vlekkeloze en hygiënische omgeving".

De automatisering en geavanceerde technologie achter automatische schrobmachines zorgen voor een consistentie- en kwaliteitsniveau dat traditionele handmatige methoden overtreft. Bovendien kan het schoonmaakpersoneel zich dankzij de tijd- en arbeidsbesparingen van automatische schrobmachines richten op andere belangrijke taken.

Met efficiëntere schoonmaakprocessen kunnen bedrijven hun middelen effectief inzetten en hun productiviteit verhogen. De integratie van automatische schrobmachines verbetert niet alleen de netheid van de faciliteit, maar ook de operationele efficiëntie.

Kortom, automatische schrobmachines zorgen voor een betrouwbare, efficiënte en grondige reiniging en dragen bij aan de algehele netheid en hygiëne van commerciële ruimten. Door menselijke fouten te minimaliseren en consistent vlekkeloze resultaten te leveren, verhogen deze machines de effectiviteit van commerciële schoonmaakdiensten.

Een laatste punt om rekening mee te houden zijn de kosten van commerciële schoonmaak. Hoewel het misschien een onnodige uitgave lijkt, kan investeren in regelmatige schoonmaak en onderhoud bedrijven op de lange termijn geld besparen. Door de levensduur van vloeren, tapijten en andere oppervlakken te verlengen, kunnen bedrijven dure reparaties of vervangingen in de toekomst vermijden.

Kortom, commerciële schoonmaakdiensten spelen een essentiële rol bij het in stand houden van veilige, hygiënische en aantrekkelijke werkplekken. Het helpt bij het creëren van een positieve indruk op klanten en het creëren van een gezondere omgeving voor werknemers. Door de beste praktijken te volgen, de nieuwste technologie te gebruiken en te investeren in regelmatig onderhoud, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun faciliteiten er altijd op hun best uitzien.

Dus de volgende keer dat je een bedrijf binnenloopt en die glanzende, schone vloeren ziet, weet je wie je moet bedanken: de superhelden van de commerciële vloerreiniging!

Neem contact met ons op voor informatie over Gausium's oplossingen voor commerciële vloerreiniging.

Over Gausium

Gausium werd in 2013 opgericht door Edward Cheng vanuit een passie voor autonoom rijden. Het begon als leverancier van SLAM-oplossingen (simultane lokalisatie en mapping) en geïntegreerde robotica-software. Vandaag de dag is Gausium uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf van AI-gestuurde autonome schoonmaak- en servicerobots met meer dan 4.000 succesvolle implementaties in 50 landen en regio's. Momenteel omvatten de producten en diensten van Gausiumcommerciële vloerreinigingsrobots, robots voor bezorging binnenshuis en aanvullende accessoires zoals dockingstations, een cloudplatform en applicatiesoftware.

Referentie

[1] ISSA-STANDAARD voor het meten van de effectiviteit van schoonmaken in institutionele en commerciële gebouwen 0415-2015